ler du så ler jag

e du glad så e jag


oloved

Ja då är man i full gång i letande av vinterjacka, sugen på boomerang, goose, svea eller peak. Men det är skit svårt. Vet inte vilken färg, vilken jacka, längd osv.. FAN. Och det ska bli den kallaste vintern på många många år har en smart snubbe kommit fram till. Så en varm fet jävla jacka hade suttit fint i vinter!

Ligger i sängen och kollar runt på alla olika internet sidor, men hittar inget... Ger upp letandet snart. Blir en heldag med Emma på torsdag istället. Och då ska jag komma hem med en jacka, det måste jag! Snart Idol men måste dock hinna duscha innan dess.
Så nu blir de duschen sen myskväll!


så jävla bra

Uh äntligen hemma efter en JÄVLIGT BRA helg! Har varit hos louise i erikslust hela helgen, skit kul har vi haft. I fredags var vi på Bollywood med härligt folk, drack goda drinkar och snacka som fan. Vid halv tre hängde vi med dom hem till Veberöd. Och nej, vi var inte nyktra, då hade vi aldrig suttit 1½ på buss, haha! Vi lekte lite med hans kattungar och var helt störda.. Klockan 7 dagen efter var vi tvugna att sticka för louise skulle va på hennes salong klockan 10. Så två timmars sömn blev det endast den natten... Inte så bra men vi hade så jävla ball!

Efter vi varit på salongen drog vi hem till louise, slingade mitt hår, mitt hår kokade, mitt hår blev som gummi man kunde dra av, riktig KAOS säger jag bara. Men de ser rätt bra ut ändå hehe. Vi stack till en pizzeria restaurang och åt, mums. Sen hem och vila. Klockan 9 ringer marcus och vill ha med oss till fest i limhamn, så de var bara upp och hoppa och fixa oss, sen kom dom och hämta oss en timme senare.

Var hemma hos louise vid 12 på morgonen, åt och sov två timmar. Sen begav jag mig hem. Åt på kina restaurang med mamsen och per, ännu godare än pizza hehe.. Åkte till trellehulla och handla en massa sen hem, nu sitter jag i soffan och äter chips med dippa och dricker fanta, GOTT! Fan vad långt detta inlägget blev......


Sebbe och jag på Bollywood


Haider, Petter och Louise


Bollywood

FRIDAY

Oj vad många inlägg det blev igår.... Sorry! Glömde helt bort, var inte ens i närheten av någon dator. Var bara i malmö under kvällen och käkade osv, var även en snabbis på Bollywood som det blir mer av ikväll, fett! Idag är det fredag och de innebär FEST.
Woho, över nice!

Ska bo i malmö hela helgen hos louise, min buss går om 12 minuter så det blir inget gå in på värsta deep feelings nu inte hehe, nej måste packa ner det sista sen bege mig mot Malmö! Vad ska ni hitta på i helgen?  

Ha en bra helg, FÖR DE SKA JAG!



get crazy, get wild

Då var allting klart! Har tvättat en jävla massa, har dammat av, dammsugit och massa annat. Äntligen klar iallafall så nu beger jag mig in till malmö och träffar louise i salongen. Blir en myskväll i malmö, fika och massa snack. Måste planera klart helgen också, FREDAG IMORGON! Men sover hos louise inatt, datorn är med så fler inlägg blir det ikväll :) woho, ha en bra torsdag!



black as white









+ +

Tja, vaknade nyss men är fortfarande trött. Tror jag ska försöka sova någon timme till, och sen har jag fullt upp hela dagen. Har mitt rum som ska städas för det liknar verkligen ett bombnedslag, min säng är kaos, mitt rum är fullt med damm, ja det bara måste städas.. Har dock hunnit varit uppe och norpat ögonbrynen, så slipper man det sen haha, smart :)

Så ja som sagt, det blir inte mycket mer för mig än att städa. Kanske åker in till malmö en runda och träffar louise, vi får se. Och mamma har skaffat en våg så den var bara tvungen att kolla vad jag väger, och jag har gått ner 2kg. Hur är det möjligt? Konstigt faktiskt... ajja, skönt och vara ledig idag iallafall. Hörs senare!





like i'm the only girl in the world


tinitus?

Jag har nog fan tinitus, för JUST NU piper det som fan i mina öron. Jävligt obehagligt är det måste jag säga, haha! Kan man typ bota det eller det kanske är något man har föralltid? Fan vad jobbigt såfall. Livet är typ förstört. Eller? Haha soet jag är. Btw, ser fram emot min helg så sjukt mycket. Blir en helg med louise och några andra sköna typer ;) ni får höra mer när helgen börjar närma sig hähä puss


Jag och Anna från någon fest, hehe. I love boys :( ...egentligen

everybody's free

Blir nog ett rätt ointressant inlägg typ.... men idag hade jag tandläkarbesök så fick bege mig till trelleborg redan vid 9 för att hinna till 10.30 men inte ens det hann man, så 5 i 11 kom jag in. Tur som fan att det gick snabbt så jag hann bussen till malmö. Hehe stannade hemma från skolan idag så vafan.. Blev en myspys runda först i Lund med min syster, dock bara hon som shoppade eftersom mina 500spänn smällde jag igår, så hur ska man nu klara sig resten av veckan?  

Körde hem och käka gott och kolla Idol och Skånefruar, sen körde syrran hem igen. Lite tråkigt att hon inte längre bor hemma, har inte längre någon att sno kläder ifrån och inte längre någon att bråka/slås med, äh.. Saknaden försvinner väl efter ett tag i guess.

Ligger i sängen just nu med datorn i knäet, tv på i högsta hugg! Är ju ledig imorgon, ibland kan man ju inget annat än bara älska skolan men, skönt som fan ska det bli att sova hur länge jag vill utan att någon ska väcka mig med störiga sms eller samtal, ska nog stänga av telefonen inatt bara för det hehe, busigt ändä.


21/9

Tjo! Dålig uppdatering, jotack. I know. Men ska berätta lite kort vad jag hållt på med så förstår ni säkert. Har börjat umgås med min pärla igen, Louise alltså. Och det är bara hur bra som helst, eftersom vi två går ihop så bra. Känner varandra utantill också så där har man sig en soulmate haha.

Har varit rätt mycket i malmö också, fest hela helgen var det. NICE! Fast dock var det mindre nice med jobb på söndagen efter man krökat två dagar i rad, ínte bra matilda... ROLIGT HAR JAG HAFT IALLAFALL! Och inte längre har jag pojkvän,
HEHE ännu mer NICEprice.

Idag var det en kort skoldag, var i skolan halv elva för att stötta louise med en sak, sen köpte jag mig ett par skor, himla nöjd med de köpet faktiskt. Slutade klockan 15 idag, skönt. Sen en runda till stan, igen.... där jag, emma och anna träffade haider, tobbe och pontus. Snackade en massa och hade de trevligt hehe, nu ska jag kolla vidare på Idol sen duscha. PUSSHEJ


torsdag

Torsdag idag, vilket innebär ledig från skolan så blev en sväng till malmö med mamsen, fixa foto och sen till entré och hämta en klocka som varit på lagning. Varför är det alltid så att när man är ute och kollar på saker med no money så hittar du alltid något? men när du har pengar så hittar alltid något? Hittade alltså skit fina saker idag jag bara måste ha men nej, inga pengar kvar...

Efter jag varit iväg med mamma åkte jag in till stan igen och träffade hjärtat Jessica, käkade på max och snackade, mycket fintfint. Glömde nästan säga att vi stannade till på Åhlens och tog ett litet snack med Carolina, en härlig brud och jävligt snygg.. Imorgon är det vanlig rutin, alltså skola och efter det ska jag, min mamma och syster på restaurang, mysigt! dock är min kväll bestämd också, men det får ni veta mer om imorgon ;) godnatt!


jag och carolina gynning

CHECK!


Blev en runda till stan efter skolan och leta praktikplats, och vet ni vad? Min praktik är fixad, skönt som fan! Kommer vara på Bröderna M som ligger på Gustavs adolfs torg, en mysig liten restaurang så det blir nog bra! Tillslut hamna vi på max efter gått runt i hela "city" och letat praktikplatser, gottttt. Fick även med mig en enkel svart tröja från h&m 49kr, fyndigt ;)

Nu ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med mamma eftersom vi är ensamma ikväll, så nu sitter vi i soffan med varsin dator och väntar på att Idol ska börja, så sociala vi är mot varandra, helt galet haha! Skulle egentligen ut och sprungit med mamma, men vad hände mamsi?

NU ÄR DET IDOL, SES!

school

TJO! Sitter i skolan och har näringslära. Så sjukt tråkigt, tror jag döööör! Slutar om ca en timme och sen drar jag till stan med emma en liten stund och ikväll blir det träning och äta god mat med mamsen eftersom det bara är vi två hemma ikväll. MYSIGT!
Hörs senare, ciao!

myspys med jessy


Nyss hemkommen från en mysig fika i stan med jessy, satt på espresso house och snacka om allt mellan himmel och jord, väldigt trevligt! Träffade min sexbomb i fem minuter också hehe. Men det är alltid något när man inte har setts på tre dagar!!! 

Sovmorgon imorgon till 12.30, soft som fan. Kan iallafall sova några extra timmar, efter skolan blir det nog faktiskt en runda till stan.. Måste leta praktikplats, ska vara fixat till fredag och jag har inte den blekaste aning, känns bra? Ska slänga mig i sängen nu och sätta på en film, måste reda ut ett litet tjafs/missförstånd också innan man kan slå sig till ro, haha. Det löser sig! Godnatt

mavericks


Någon mer än mig som såg Johnossi på malmöfestivalen? Det är sjukt så härlig röst han har och så jävla grym man kan vara! Alla hans låtar är så sjukt bra! Men mavericks (låten ovan) är nog min favorit faktiskt. Nu ska jag njuta godt av hans låtar.
Hörs imorgon! promise

#emma


Lite tråkigt att blogga när jag inte hittar min kamera så jag kan ta lite vardagsbilder, och kameran på iPhone suger ju, Men! Kan säkert smyga mig in på mammas dator och ta bilder på hennes webbkamera, LOVAR ska bättra mig! Kollar förtillfället på en film på tv4, en riktigt bra en. Kan inte förklara vad den handlar om för det vet jag faktiskt inte riktigt men jag vet den är bra iallafall hahah! godnatt sötisar (ni som fortfarande är här inne och kollar varje dag fast de inte kommer något inlägg hehe) puss

mums


Sitter i sängen och kollar på Idol och äter hemmakväll godis, så jävla gott. Efter skolan drog jag, emma och anna till stan. Käkade lite och mös, pojkvän kom lite senare och då stack vi till möllan och emma handlade lite smink. Tog sen bussen till Höllviken för att snacka med personalen på Santa Lucia i Höllviken angående praktik. Så nu väntas det bara ett samtal från restaurang chefen sen får vi se! 

Ikväll är det Skånska hemma fruar på kanal 5 21.00. 
DET FÅR NI FAN INTE MISSA! :D puss   


kär som aldrig förr


Ligger förtillfället i sängen nu med datorn i famnen, ska in i duschen sen kolla Idol som startar idag på tv4 20.00. EFTERLÄNGTAT SOM FAN!! Gjorde sista försök till G prov i matte idag, gick väl sådär.. Och efter det tog jag mig in till stan och träffade min pöjk, cozy as always. Har träffats varje dag sen vi blev tillsammans, helt jävla underbart! Oj, nu blev det stress.. 20 minuter på mig i duschen sen Idol! HEJSVEJS

Hugo & Paow


Den är iaf bättre än Kissies låt.......

ullared


HEJSAN SVEJSAN! Sitter i vardagsrummet och pluggar lite samtidigt som jag kollar på ullared och bara hoppas på att jag och mamsen snart ska komma förbi springandes. Vet inte om ni kommer ihåg den dagen då vi stack till ullared helt oplanerat och de var samtidigt som dom spelade in till avsnitten som dom nu ska visa i typ 5 veckor eller något liknande. Så vi får väl se! Men idag var jag en runda i stan efter skolan med mina flickor och en söt pojkvän. Fika och snacka skit, ja de börjar bli en rutin nu! En sak till, några män från vårt fina svenska landslag va på espresso house och zlatan bitch på Hilton, fettttt ju!

SKA KOLLA VIDARE PÅ ULLARED NU, HÖRS SENARE!

minnan is in da house


Minette kom nyss, ligger just nu i sängen och chillar medans jag fixar hennes iPhone. Sneelll kusse man har va? Väntar dock också på pizza som mamsen är och beställer + hämtar hem, fan vad gott!! :D

just a dream


Ni som inte har hört låten, borde verkligen höra den!!


Nelly - Just a dream

espresso house





Vi brukar faktiskt bege oss till Espresso House efter skolan de flesta dagarna i veckan, dels för det är mysigt och man träffar alltid någon. Dricker en stor chai latte och myser, snackar skitsnack.. Man sitter där hur länge som helst men tiden går så snabbt. Tiden går snabbt när man har roligt? OM det stämmer! Mina tjejer, ni är verkligen det bästa jag vet och hade inte klarat mig en dag utan er närhet.  

blondinbella



Träffa på blondinbella på Hansa för några dagar sen. Snacka om att jag och Emma gned oss i ögonen innan vi fatta att det verkligen var hon, helt sjukt. Haha skrev på facebook härromdagen att de var världens kändaste bloggare men jag har tänkt på det och hon är nog bara sveriges faktiskt, HAHA!  

(bilden är över ful på mig men vafan, det är bella!!!!!!!)

who I was born to be


Åkte in till stan igårkväll och träffa Emma, käka på Rosegarden och senare på kvällen träffade jag Nino. Vi stack hem till mig och kolla film, mysigt. Idag är jag så jävla trött. Har knappt inte sovit något inatt så idag har jag bara slöat hela dagen. Minette kommer hit om en timme, får se vad vi hittar på. Kanske drar till gymmet ikväll!

Mamma, jag och min syster på bild...

RSS 2.0