Bowling idag woho! Eller?

vakna nyss av att mamma kom in och väkte mig, tar sina kalla händer och tar mig på fötterna, det är nästan så man sparkar henne i huvudet när hon gör de, så jävla oskönt är det men gör så jag vaknar, så ja.. det är väl bästa sättet för att få mig att gå upp! Planer på att dra till malmö och bowla med familjen, men känns som det enda jag gjort i helgen är att ha varit med antingen mamma eller syster "familjestuff" så rätt trött på det om jag ska vara ärlig. Men we'll see.. ingen har sagt det är tråkigt att umgås, kan tycka bowling är rätt tråkigt i verkliga livet faktist, men jag hänger väl på ändå, mest för att vara sociall!

Så, dags för att göra mig iordning och sen vidare till Malmö. Ikväll får jag se vart jag tar vägen men någonting måste jag iallafall göra, för min helg har sugit så jävla hårt! Har varit riktigt bull, så får fan bli en rolig dag idag, eller kväll.. Pusss


THE OLD ME! BILDER SEN TVÅ ÅR TILLBAKA UNGEFÄR? HAHA HOW CUTE









GODNATT



Godnatt snyggingar!
Kommer lägga upp några videor imorgon på mamma som spelar wii haha. Spelade det innan och hon är för rolig när hon spelar, så det är ett måste att filma! själv tar man alla rekord i allt, RIKTIG KING! eller ja.. nästan heh

Värsta rundvandring i malmö, fast med bil...

Hemma från malmö, blev en snabbis till entré med mamma och per. Handla lite smink och annat, och käka även på burgerking hahah man kan nog fan aldrig få nog av det! Och även emma och ida tog sig en hamburgare där, såg er allt! sen drog vi till stan, in på bolagret och skulle hitta något fint till hemmet, de gjorde vi också fast bara lite skit till min toalett.. men ja, de behövs väl också? sen till sist blev the IKEA där vi fann ännu mer skit, fast bra skit! Äntligen hemma som sagt, vet inte vad jag ska göra ikväll, antagligen malmö! :]


GODMORGON LÖRDAG

Godmorgon äntligen lördag! skulle egentligen jobbat idag från 15-22.30 men de passet tog mrs keane, min syster alltså! Tack gud för man har henne ju. Ska gå in i duschen nu strax och sen börja göra mig iordning, får se vad som händer idag men är skönt att vara klar så man kan dra direkt ist för de ska ta 2 timmar.. ja ni förstår vad jag menar ;) Så dags för lite fix, hörs sen!

Waiting on the world to change



I love my new mjukisdress! 398 kr på bikbok för hela dressen, hihi skynda dit! finns i färger som svart, grå, rosa, turkos, randig m.m :]

på tal om något annat så är iPoden ny pumpad med fettaste musiken någonsin. Riktigt najs, måste köpa en ny fan.. Den börjar bli riktigt kass haha! Förra årets modell ni vet, kanske därför dålig? Men ändå, de borde hålla längre.. WHATEVER! fredagkväll, sitter här.. eller fastna här rättaresagt så nu kan jag lika bra stanna här. Det är fan fredag och inget händer ute, ingen fet film går på tv och INGEN är hemma.

Varför blir jag alltid lämnad ensam i huset i flera jävlar timmar? bitches.....

CARRY OUT


Anna = överc00l i 3d glasögon!

Har fettaste låten som någonsin  åskadats (eller vad det nu heter...) !med remix och hela faderullan ;-)

vet inte varför jag sa de.. antagligen för jag aldrig har haft tråkigare och är så sjukt rastlös! ska nog gå och duscha nu och sen sätta på en bra film och mumsa på lite godis som mamma köpt..

Svar ..



igår:
är din mamma mr x eller "mr. x" existerar kanske inteee?
— Jodå, mr x finns! förstår vad du syftar på för jag skrev jag skulle träffa honom men va med mamma ist, ändrade planer. Men som sagt, mr x finns

i onsdags:
Vad tycker du om Jens ronaldo berggren : )
— Han är king juuuuuu! ;-)

i onsdags:
gillar du strandpromenader? : )
— Klart jag gillar strandpromenader... om det är en fin sommardag!

i måndags:
How you doin'
— haha va


Have it your way






emma du är faktist jätte snygg, spec när du äter! hehe..

AVATAR



Anna och Benjamin på bilderna här ovan!

Fler bilder tog jag faktist inte, eller hann inte ta fler innan lampan släktes :(
men vi hade iaf superkul, och de var andra gången i veckan de var bio, gr8!
Vet jag är lite sen med Avatar, men om ni inte har sett den så borde ni verkligen se den, utan tvekan! 150kr var inte så farligt, spec inte mot denna filmen. VERKLIGEN AWESOME film! uhh

Helloj

Har nyss käkat och visat allt jag shoppat för mamsen och per! fyfan, nu har jag i stort sett shoppingförbud haha :( eller ja som sagt, måste iaf spara pengarna som är kvar så mer shopping för min del blir det inte, men kan iaf säga att de gamla i garderoben kan vi kasta och ösa in med det nya! GÖTT.

fredag ikväll, helg imorgon! Fan vad niiiiice. Men va fan händer idag, känns riktigt dött och syster drar snart härifrån och ska ut och festa, så blir ensam idag igen.. itsucks! HÖRS!

Dålig Uppdatering

Ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering av mig, har haft mycket att göra och har dock inte haft tid att skriva här.. men iaf kan ju börja med att säga vad jag gjorde igår. Träffa emma i stan och drog till entré, shoppa en himla massa och fikade, super mysigt! Åkte hem snabbt och fixa mig och stack sen tillbaka till stan, träffade niklas och sen lite senare anna och benjamin. Såg avatar, riktigt bra film fast jag somna när de var tjugo minuter kvar :( haha. Efter det tog jag bussen till limhamn, till min systers lägenhet och sov där tills idag.. idag var de shopping DELUXEE!


Visst känns de bra att ha jobbat när man ser lönesumman?

Godmorgon fina människor där ute! Vakna nyss uppe i mamma säng, inte alls sovit gott. Vaknat tusen gånger inatt och vridit och vänt mig, och tillslut somna jag men då väckte mamma mig redan vid halv tio, bull! Ska börja göra mig iordning snart för ska bege mig vid tolv mot stan och träffa emma, ska till entré och shoppa. Lönen kom idag och kommer väl inte ens ha hälften kvar imorgon, så sick är jag haha!

Nu ska jag och mamma käka frukost, mysigt! Hörs senare.
PUSS + KRAM

vilken färg har själen, vilken färg har skälen älskling?


Ligger uppe nu i mammas säng med mamma bredvid mig, fast hon sover redan, trorjag! haha synd ni inte var här, för ni missade de sjukaste. Satte på musik, och mitt i mammas sömnd typ väcktes hon till liv och börja knäppa med fingrarna och skratta, så detsamma gjorde jag. Och nu har hon deckat, tror inte ens hon hör jag skriver på tagentena för innan var de klagomål "de finns datorer med tysta tagentbord" och som med min mobil "kan du inte stänga av mobilen inatt, jag vaknar av minsta lilla vibration, och du missar ju inget, du blir ju bara gladare imonbitti om du ser du har sms när du sätter på mobilen, snälla?"
hahaha! Du är för go mamzi, love yoooou!

Dusch sen godnatt!

Sitter nere vid tv'n med mamma, med datorn i knät! Ska snart gå upp och lägga oss, och ja, jag ska faktist sova i hennes säng inatt dels för det är super mysigt, de är bara vi två hemma, och det är tråkigt att ligga på undervåningen i mitt rum i dubbelsängen, medans hon ligger där uppe i andra ändan av huset i sin dubbelsäng i detta stora hus.. 

men iaf, på tal om något annat! Shopping imorgon också så upp tidigt imorgon och ta bussen tolv till stan och träffa min kära vän Emma, och kanske lyckas jag även få med mig Niklas, hmm... jävligt tveksamt :( kommer nog lägga upp några bilder imorgon på vad som kommer fyndas, om nu inte kameran krånglar som alltid annars..
Hatar allt inom elektronik för allt jag äger går sönder bara jag rör de :(

We all love you


Jag älskar dig så jävla mycket! Du är den som verkligen står mitt hjärta närmst, och den enda som jag verkligen kan snacka med och lita på! Bättre mamma än dig, kan jag inte tänka mig. Can't make it without you

Varför blir de fel varje gång vi bakar?




Har precis bakat kärleksmums med mamma, har haft värsta mysdagen idag vi två och vi har också varit och handlat massa gott eftersom det bara är vi två hemma inatt, så som vi ska kränga, och mysa film.

Varför blir de fel VARENDAJÄVLA gång jag och mutti ska baka, som sist när vi gjorde kanelbullar, så ska man ju pensla dom med ägg innan man sätter in dom i ugnen? jo visst.. fast då tog ju såklart mamma smör och sen in i ugnen. Och idag stod de i recceptet att man skulle ha i kaffe i smeten, alltså kallt kaffe ni vet, men istället tar mamma kaffepulver och lägger i och som vanligt blir de fel, vi gör ett nytt försök imorgon fast med något annat!

men ni blev ändå lite sugna på kärleksmums och godis nu ... heh right?

High on life, when the drugs don't work

Dags för storstädning på rummet, byta örngott, lakan. Lägga in alla nytvättade kläder i garderoben, FINT tydligen.. tvätta ny maskin, hänga ut alla jackor som ligger inne på golvet, prova kläder, slänga de som inte passar eller de jag inte vill ha. Dammsuga, torka av överallt.. USCH! Hatar sånt, men de fixar jag snabbt! Sen bliré duschen, och fixa mig för senare idag, eller rättaresagt ikväll bliré mr x ;D

Städningen kallar, c ya!

MED DENNA LÅTEN PÅ, LÄR DE GÅ FORT!
http://www.youtube.com/watch?v=eJh6GauuHZA


Bad news seems never good

Godmorgon, vakna nyss. Så jävla skönt att äntligen få sova ut! Suttit och snackat en stund med mamma och fått reda på lite tråkiga nyheter, såna saker som gör att man inte riktigt vet vad man ska säga mer än att man blir helt stumm.. Så idag ska jag vara snäll, ska färga hår och även baka kanellbullar, nu när hon ändå är hemma. Per är i sthlm, kundbesök osv.. ja ni vet med eget företag, måste åka hit och dit 24/7.

Vi hörs senare, hoppas er dag blir toppen!


Haha !



Haha hemma från en kväll i malmö. Åkte in och träffa anna, benji, robin och niklas! skulle först se Avatar, filmen då alltså på Bio. Men sket i det och bokade om biljetterna till Farsan, så fem biljetter till Farsan. Jag tyckte filmen var hurkul som helst, synd bara att jag och anna sprang en snabbis på toa just när de roligaste hände :( haha..! Panik ett tag, visste inte vart jag skulle ta vägen efter filmen? Kunde inte sova hos syster pga hennes pojkvän var där och hon har bara en etta, sen skulle jag med anna hem men den platsen tog pojkvännen.. och till sist skulle jag sova hos systers bästavän, Caroline där även alle och elise bor, men de sket också sig.. så de fick bli som de blev. Nu ska jag sätta på en mysig film och somna till den! Imorgon ska jag umgås med mamma och sen träffa min bebis!

Godnight, sleeeeep weeeell! och vi hörs imorgon, eller ska man säga senare idag eftersom de är natt inpå onsdag? hmm..


MYS

Hemma efter en mysig runda i stan med Anna och Benjii. Åt som fan på Mc haha.. och avslutade med fika på espresso house, som planerat!, massa snack har de vatt, dissat folk hit&dit och gått allmänt luffiga, som typ på bilden? oh yes ;) Nu ska jag snart äta kvällsmat hemma för ikväll drar jag in till stan igen, ska träffa idioterna där och se bio. AVATAR WOHO! De var fan på tiden att man såg den och på tiden att jag får använda min alla(L)'sdag present haha.. vetifan var jag sover inatt, men ni når mig iaf på mobilen!

... genom bloglovin

Vakna för en liten stund sen, har nyss kommit ut ur duschat och skaffat mig bloglovin så det blir lättare att hålla koll på alla fina bloggar där ute. Och här hittar ni mig: http://www.bloglovin.com/blog/1121864/mhl-foshoo?claim=dsuvv33v5fm">Följ 

Ska ta och fixa till mig nu, för sen drar jag in till stan med Anna, lite shopping och fika och massa snack! För allt de som har hänt under fyra dagar som vi inte vatt i skolan och snackat, så finns de en jävla del att snacka om haha! Vi hörs ikväll! :)
 


AnnaBananaaa



Wie snackar med min baby nu över msn och fb, massa som hänt och tjejsnack är de bästa som finns i såna tillfällen! och älskar att ställa upp för mina nära och kära! :) dock är anna min räddare i nöden idag, hjälpt mig till max och de är jag så jävla glad för! Du är guldvärd gumman!Mitt hjärtegull har även färgat sitt hår svart, precis som jag har ;D! och imorgon drar vi till stan, shopping och fika och massa snack! 

gött snack, fast då rycker väl mina pengar imorn ja..

Besviken

Är riktigt jävla besviken på dig justnu, trodde inte man kunde sjunka så lågt. Men tydligen kunde man. Ajja, gå vidare och bara skita i det som hänt.. åtminstone försöka så gott de går :/ åh jävla rövhåls skit!


Fet kille

btw, hade faktist tänkt gå och lägga mig nu snart! Eller iaf stänga av datorn och sätta på en bra film på tv istället, upp tidigt imorgon för imorgon är de shopping med mitt hjärta Sofia, eftersom det inte blev någon sådan idag, taskigt :( .. mot kvällen får jag se vad jag gör. "Fet kille som tar dagarna som de kommer", ett vanligt uttryck man får höra från jobb i stortsett varje gång man jobbar, "fet kille".



// ..

Var på restaurang innan, eller rättaresagt pizzeria haha! Över puligt, känns som jag äter pizza varje dag? men nja, senaste var faktist i torsdags så inte så värst längesen ;-). Nu gör jag de jag brukar, ligger i min säng, msn, skype, facebook, musik i högsta hugg och tv på!

... yes, jag hatar tysthet!

VärldensSexigastejohnny




Johnny Depp, världens sexigaste man utan tveckan!

Malmooe



Fan på tiden att ta sig ur sängen nu, legat här sen tio i morse och kommer få liggsår som mamma tjar om och som jag nog redan har? hah ;-). Ska gå in i duschen, ja.. nu heter det duschen och jag kan aldrig bada mer eftersom mamma har tagit bort mitt badkar för de gjort om badrummet, VAFAN!!! menmen.. somsagt, dags att fixa sig och sen drar jag in till stan/mobilia snabbt ensam. Får panik, måste handla något, och sen blir de väl en god frapino på espresso oxå, suveränt!

Fick in 500 kr på kontot idag av mamma, och de ska räcka till fredag.
Hur fan ska jag klara det?

Fråga mig vad-du-vill

Till vänster hittar ni något som kallas bloggsvar, där kan ni fråga vad som helst om det är något ni undrar över! Så försöker jag svara så snabbt som möjligt ;)


Godmorgon efterlängtade Lov.



Godmorgon, måndag! LOV.
Lov nu äntligen, vakna för tjugo minuter sen och kan verkligen inte somna om. Men det är skönt att vakna tidigt för då har man hela dagen framför sig, right?
Vad ska man göra idag, fick ett jävla sug på shopping lite eftersom mamma sätter in pengar i förskott, woho!
Så tänkt fixa till mig lite, sen dra in till stan! göttttt. Ikväll drar jag nog ut och träffar ngn, we'll see.

Många som ska till breeze ikv?

Blooooody sunday!

Äntligen hemma från en jobbig arbetsdag, fast har dock varit rätt lungt men jobbat många timmar, stressigt och folk har skrikit som fan i varandras öron osv, iaf skönt att ligga i sin säng, nyduschad, datorn och tv! Något man längtat efter heeeeela långa dagen. Blev försenad idag också en halvtimme, busshelvetet kom inte när det skulle så missa två jävla tåg pga det!

Klockan är fan bara elva, men jag är så in i helvetes trött så vet inte vart jag ska ta vägen. Tror det lutar mot att lägga sig och försöka sova. Lov hela veckan ju, riktigt gött så kan soova ut hur jävla länge jag vill och ingen jävel ska lyckas störa min skönhetssömn :-D mähäh.


I can make your bedrock

Riiktigt, asså riiiiiiiiktigt fet låt!


Trött som ett svin


Min dag har varit tuff som fan. Upp och hoppa klockan 7 imorse för att ta bussen 8 till jobb, sen tåget 08.42 till kastrup och var framme 9. Så jobbat från 9-17 oh tuff dag, inte så mycket att göra idag med ändå.. Sovmorgon imorgon, börjar först 12 så det är hyffsat bra!

Kvällen idag blev iaf misslyckad, skulle till Jeet på fest egentligen med naata och några andra men pallade inte så blev hemma istället. Kolla melodifestivalen me familjen och åt god middag, som nu börjar bli en vanesak? Och det är fan inte dumt nejnej! Haft jätte trevligt tills jag somna i soffan för en timme sen och kom nu in i min säng, så avslutar mitt skrivande med godnatt! hoppas alla haft en bra fredag&lördag, och kommer få en bra söndag!

btw, duschade mitt svarta hår med blonderingschampo och balsam innan och nu har faktist mitt hår blivit liiiiiite pyytte ljusare, gött! ska dock beställa tid hos frisören snart för både klippning och slingning, götttt!

"goodnight sweetie, sleep well! SHUT UP MUM I'M ON MSN!!!!!!!!"

Allmänt test om migsjälv

Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Har ingen väckarklocka, tyvärr
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica,Willys osv..
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nja, det är olika
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? iPhone!!!!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Oh ja
När var senast någon stötte på dig? Hahahahah schh
Vad åt du till middag senast? Mackor med choklad, mums!
Kan du vissla? Leeeettt
Tittade du på tecknat när du var liten? Gör jag fortfarande :(
Äger du några popband t-shirts? Nejfan
När flög du senast? Hmm, förra året?
Pratar du några andra språk? Ja, danska o lite engelska när de väl behövs
Har du gråtit offentligt? Aa
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Fett sugen på båda två jue
Vad har du med dig in på bion? Godis i stora mängder
Vad har du för väder? SNÖIGT
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Går gymnasie, men finns inget ämne jag gillar
När sov du senast på golvet? Sov&sov, men låg senast på golvet igår
Vilken är din favorit drink? Cola (L)
Gillar du din boendesituation? Nja, eller ja ändå
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Fungerar super bra utan sömn
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nooo
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Yes i DO
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17 faaen
Tror du på liv på andra planeter? ncnc
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Som pappsen, "de löser sig"
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja självfallet
Tycker du om att krama folk? Älskar det
Äger du en digitalkamera? Yeaah
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Äeh hanna montanah heh
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja de stör mig :(
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej vill bara ha mer?
Är du mörkrädd? Jaaaaaaaa
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, plånbok och parfym!

Tråkig fredag, som vanligt..


Ronaldo var på kastrup, syrran snappa upp han dirr med kamera och allt.
Och även allan ställde sig bredvid honom. JA, jag är avundsjuk :(((

Denna fredagen kan typ gå och stryka sig från kalendern! Mamma är på jobb och ska direkt iväg på fest med andra mammor och min syster. Per är på hockey med bror. Alltså lämna de mig helt ensam hemma nu till sent ikväll utan pengar och utan mat! såvafan ska jag göra ikväll? Alla, asså verkligen ALLA är sjukt torra, ingen kan göra något, folk ska göra annat osv.. Är fett sugen på att se farsan på bio, den verkar vara stört skön. Men samma där, ingen pallar eller så finns de annat de skyller på :( vad är de för vänner man har buhu.. men iaf, får ta och laga något som man kan ha pommes och bearnaisås till för är redigt sugen på det nu!! får också gå in på www.tv.nu för se vad som kommer gå på tv hela kvällen.. vafan ska man annars sysselsätta sig med?

btw, ni får ringa mig om ni vill något för mitt comviq har gått ut, så ni vet! HAJ.

De kallar oss lika, och tar det glatt som en komplimang!





AWESOME !!



somsagt, vakna i Limhamn idag och tog bussen därifrån till skolan. Kort dag ändå. Först matte och sen idrott, nyss hemkommen och nu ska jag ta och göra mig mina speciallmackor hahaah!

macka i mikrougn, så den blir lite varm, sen smälter du lite blockchoklad och lägger det på! Om du då inte har nutella, som jag :(

Fredag ikväll, VAFAN HÄNDER?
kanske fest, men ändå sugen på att gå och se en mysig film på bio? hmm..
anyway, upp tidigt imorn och jobba. 10-17, härligt med pengar!! right?

btw, det är looooooooooooooooov nu och DET är awesome!

Limhamn




Sov hos syster igår till idag, väldigt mysigt! Käkade på pizzeria så yes, fick som jag ville tillslut woho! sen fixa jag till mig och drog ut och träffa niklas och natta, mycket trevligt (k)! Decka dirr när jag kom hem vid elva, heh. Så mer finns de inte att säga mer än att...

jag saknar min syster och hon är bäst i världen o älskar henne o lalalal massa mer!

Beroendeframkallande

Panetoz - mama africa



Denna låten är bara knark! Helt sjukt, hur fan kan man bli beroende av en låt?!

Månadens låtar feb @Spotify

20 av de mest spelade låtarna jag spelat denna månaden, som jag tycker är absolut skönast och bäst!!.
men bara ni som har Spotify kan dock lyssna på de eftersom de länkas därifrån. Ingen spec ordning dom ligger i, dom hamna där dom hamna! så Enjoy!

1. Aqua – Back To The 80´s
2. Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart
3. Kat DeLuna – Am I Dreaming featuring Akon
4. Rise Against – Hero Of War
5. Daft Punk – Around The World
6. Cobra Starship – Good Girls Go Bad [feat. Leighton Meester] - Cash Cash Remix
7. Json – Head In The Sky
8. Eva Simons – Silly Boy 
9. Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work)
10. Savage – Moonshine
11. Shontelle – Stuck With Each Other - Main
12. Eric Saade – Sleepless
13. Lady Gaga – Paper Gangsta
14. Timbaland – Say Something (Featuring Drake)
15. The Ceol Band And Singers – Nothing Compares To You
16. Nomy – Cocaine
17. ItaloBrothers – Stamp On The Ground - Radio Edit18. Ester Dean – Drop It Low
19. Owl City – Fireflies
20. Ane Brun – The Treehouse Song


School


hello f e l l l l a a a s !

sitter i skolan, har livsmedelskunskap. Skriver om ett arbete som vi hade med hip alltså den ena idrottsklassen. Det fungerar rätt bra tycker jag och är närsomhelst klara! Får sätta ihop arbetet också bara och sen är vi fria, najs. Bara typ så 50 min kvar till lunch och jag dööör redan av hunger! efter lunch är det servering, alltså gå med tallrikar, duka och massa kul!

Dagens låt! Lady Gaga – Paper Gangsta

Vilket partysug



Fick ett jävla sug på partaja nu!
lyssna på ---> Cobra Starship – Good Girls Go Bad [feat. Leighton Meester] - Cash Cash Remix
..och du lär själv få ett jääävlans sug på de ena&andra! ;)

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: candy
DAGENS KLÄDSEL: svarta jeanstights, svart kofta, vitt linne.
DAGENS FRISYR: nersläppt, knorr emellanåt
DAGENS LÅT: "am i dreaming"
DAGENS PLANER: lägga mig tidigt, men de sket sig :(
DAGENS SAKNAD: papps
DAGENS DUMMASTE: jens grupp på facebook, om mig!
DAGENS MISSLYCKANDE: min mat blev fett misslyckad!
DAGENS DROG: oboy utan tvekan
DAGENS KÖP: negerbulle hihi
DAGENS GODIS: tuggumi?
DAGENS HUMÖR: bra först men sämre mot slutet
DAGENS CITAT: "bigboooi"
DAGENS ROLIGASTE: annas hår, utan diadem mahahaah

Jävla fucktards



Helloo! Detta är Jens (mongo) och Andreas (jätte-långben)
now you know!!

allt på -s "snygga, sexiga, singlar .. "

[email protected]
[email protected]

HAHAHAHA , !!!!!!!!!!

Vallåsen






Kan väl lika bra berätta när man ändå är i gång, förra torsdagen var vi i Vallåsen med alla 1;or på skolan! Åkte skidor, vandra, snowboard och massa annat! Faktist mycket trevligt med allt folk, lärde känna massa personer man inte snackat med förr, så de var ett fett + . Synd att de hände vissa saker, som en tjej bröt armen och någon annan bröt nyckelbenet. Har aldrig ngnsin åkt skidor, och lär väl inte göra de på några år heller efter alla händelser som sker! ush.

TAKE CARE!

We all love Skype

Kat DeLuna – Am I Dreaming featuring Akon 

sitter här på skype som jag skaffade innan idag, eller ja.. jenziiboy fixa det till mig! soft!
så snackar faktist om hur man skaffar blogg med jens, och även andreas & naniiboy (min bebo)
lite nördigt kanske, men haru skype så let me know muhaha (a)

lyssnar sönder på låten ovan också så den börjar bli dålig? ska faktist gå och lägga mig under täcket nu snart med en varm oboy och kolla på filmen som går på kanal 6, verkar vara över fet ändå!!.

Vi ses g33ks.

Äntligen bloggdesign!



blogg fixad! HÄÄÄÄÄÄRLIGT

RSS 2.0