bloglovin

bloglovin

Vill du veta vad jag gör/gjort varje dag? Fester, umgänge, osv..?
Börja då prenumerera på min blogg. Klicka på ikonen ovan.

brownie bitch


Har bestämt mig! färgar håret mörkt när jag kommit hem från resan, då man är brun och snygg ;)

heldag med fisen

så skönt det har varit att vara ledig! louise mötte mig i stan igår efter min praktik vid 11 på kvällen, sen drog vi hem till henne, somna faktiskt direkt och vaknade inte fråns vid 1 idag. Gick och handla god frukost, tog ut hunden på en lång runda och bara slappat i soffan resten av dagen med massa snack, skönt som fan.

Ikväll har min syster och hennes pojkvän varit här och ätit god mat och ännu godare marängswiiissh som jag gjorde hehe. Blir en lång dag imorgon, faktiskt en heldag på praktiken för första gången. Mellan 11-23, känner ångesten redan.. en annan praktikant från nionde klass har börjat och ska bara vara där nu i veckan, så får se hur de går för henne :) louise hänger med mig hem efter och sover här iaf, myspys!


världens finaste

capten morgan

Bara för att jag har haft världens bästa helg! Har bott hos Louise hela helgen, super mysigt. Har ju inte gjort mycket mer än bara festat som fan. I fredags tog jag först spruta mot hepatit A inför resan sen stack jag till louise! Under kvällen var vi på bollywood och i lördags drog vi till lomma på fest. Mådde rätt kasst i lördags så vi drog därifrån vid 12 redan, men inte nog med det. Fyra idioter hängde med oss till Louise, sov där också. Haha hade riktigt sjukt, aldrig haft så kul faktiskt. Gick och la oss halv 7 på morgonen, sjukt.

Så jävla trött är jag, även om jag sovit två stycken power naps hos papsen idag. Så tror jag ska snart ska ta och krypa ner i sängen och mysa lite. Upp tidigt till trelleborg imorgon och sen på eftermiddagen måste jag till praktiken. Orkar inte mer faaan!


Capten Morgan!


Vad vet jaag


Jag och fulla mandis hehe


paaaardy!!


En söt philip


Haha sebbe och philip, citat av sebbe -"fota nu när jag blundar så ser de ut som jag sover på fotot"

pic

titta igenom vår skolashemsida och hitta lite bilder från sommaren. Vilka snakes det är, tar massa foton men säger inte till sen ligger dom helt öppet på fronter :[ haha. Så söta vi var..... Ska iallafall färga tillbaka mitt hår till mörktbrunt, trivs inte speciellt bra i det jag har nu så emma får handla lite hårfärger till mig i Ullared haha, extra billigt! Vad har man inte bästavänner för?



en jävla längtan

ååååååh vad jag bara vill åka nu! Skorna som man ska ha när man snorklar för att undvika skära upp fötterna på vassa stenar kom igår. Och imorgon ska vi ta spruta (jag kommer spy!!), fixa resväska till mig och lite andra småsaker. Det är nu jag fattar att det händer, att vi ska åka. Bara 40 dagar kvar! FAN vad jag längtar. Hoppas dessa ynkla dagar går snabbt..


De är tur man bara ska ha de i vattnet så ingen ser dom, haha!

touché

Blev en shopping runda efter praktiken med Emma. Fick med mig hem två linnen (inför resan), en ny plånbok och tre snygga ringar. Kolla även lite på resväskor och nu vet jag vilken jag vill ha hihi. Var riktigt mysigt att träffa världensbästa också, var ändå ett tag sedan. Och båda var helt nervösa när vi var inne på Gina Tricot på Storgatan pga kidnappningen igår, vakter och hela köret var där inne men vi kom ut levandes!

Ligger i sängen för tillfället. Jag är alltid så himla seg när jag kommer hem, man är ju i fullgång varje dag, stressar hit och dit.. man vill bara lägga sig direkt när man kommer hem. Men idag har jag ändå orkat plockat undan alla kläder från golvet så man kan gå här inne utan att trampa på något nu, haha!

btw, någon som vet var man kan hitta bra hörlurar till iPhone? mina har nämligen gått sönder....





Nu ska den svarta slängas!

n-joy the movement

Hemma från praktiken, skönt! Kom in två killar, riktiga härliga stockholmare i 20 års åldern, fan va de drev med mig, fick panik haha. Men de lärde mig göra drinkar, sjukt störda haha! btw, som ni kanske märkt är min blogg helt förändrad? Tycker faktiskt den ser bra ut om jag får säga det själv och ska tacka anna så mycket för att hon lagt ner så mycket tid på det, TACK!

Ska stänga av datorn när som helst för att sova, upp tidigt imorgon för att vara på restaurangen 10.30. När jag slutat ska jag träffa emma i stan och ta en fika och snacka om allt mellan himmel och jord som vi brukar, känns rätt konstigt att vi inte träffat varandra på 9 dagar när vi annars träffars varje dag.. yeye life sucks sometimes.

Funderar på att bli mörkhårig när jag kommit hem från Thailand... Vi får se hur de blir med det!




all we do is say goodbye



43 days left

Ingen uppdatering i helgen alls nej. Har ju jobbat 15-23.30 så inte haft någon ork precis när jag kommit hem. Imorse var jag hos doktorn med mamsen, pratade om min allergi och fick lite läkarintyg osv inför thailand. Sen skjusade mamma mig till skolan, ansökte om ledighet (och de fick jag!!) och hämtade även mina serveringskläder. Ibland är verkligen lärarna bäst.

Ska dra mig mot stan snart igen, praktik väntar. Har ingen lust över huvud taget. Har ont i magen, huvudet och är så sjukt trött även om jag har sovit tillräckligt. Fattar inte hur de kan va så, men ja. Får bara bita ihopa och köra hårt ikväll :') och försöka få i mig lite mat på restaurangen, så mår jag väl bättre senare mot kvällen.


43 dagar kvar, sen är jag på andra sidan jordklotet.

FREDAG!!!

Hooooooooome!..... Efter praktiken drog jag till Bollywood där jag träffa tre snygga flickor. Louise, Amanda och Maria. Satt och drack lite, snackade och plötsligt dök baby upp. Så jävla fint alltså. En riktigt bra fredagskväll, det behövde jag! I helgen är det fullt med jobb som sagt, inte en enda dag ledigt och nästa vecka är det på igen med praktiken.. Trivs faktiskt riktigt bra där så inte ska man klaga egentligen. Tjänar ju även pengar där hehe..

Imorgon åker min prinsessa till Italien och ska vara där en hel vecka, kommer sakna dig enormt mycket din fis, tänker på dig varje dag! Jag älskar dig Louise, sött va? hihi. DU ÄR NÅGOT AV DE BÄSTA SOM FINNS!


Louise och Maria


Heheh...


Jag och älsklings Louise

Jätte suddiga bilder, JAG VET! vad ska man göra, iphone som iphone....

vem fan är legenden?

Hemma från praktiken nu, äntligen! Har varit en skönkväll, inte alltför mycket att göra men ändå något. Är även 150kr rikare, woho. De ska sparas och sen ska jag se hur mycket får från praktiken under en månad. De blir svårt men fan, de ska jag klara.

Haha, dissade väl jessica rätt bra idag, eller försökte iallafall.. vi lyssna på massa svensk skit rap musik. Emilush, legenden, ja alla de ni vet. Jag tycker de suger men Jessica älskar de? Hur fan kan man göra de undrar jag då.. Hon är inte frisk, men de vet vi alla redan om. Tack för bilden din fis hihi kkeft me dej



te amo

Nu ska jag ta bussen till malmö, praktik hela kvällen till 23. Får se ifall jag orkar blogga när jag kommer hem, eftersom jag är hemma runt tolv, annars hörs vi bara imorgon! Hoppas på att få träffa bebo en stund efter, hehe. HÖRS!

Te amo, i think it means "I love you"



HEY

4 NYA KATEGORIER FOLK! :)

Pardydy
där alla inlägg där jag har skrivit om fester jag varit på med bilder hamnar.

Sen Music'z där låtar jag lägger in från youtube, spotify hamnar. Så vill ni ha tips på låtar, så går ni in där.

Och Thailand 2010 där jag kommer lägga in alla inlägg och bilder när jag kommer hem från resan. Där ni kan hitta massa tips, bilder osv så kanske ni får ett sug till att resa dit någongång.

Och den sista kategorin är Message, där kommer citat, dikter osv.. Ja ni fattar!



thai thai

Äntligen är resan bokad, har varit en massa klydd med min allergi och allt sånt. Men nu är det äntligen fixat! Så jävla glad är jag och längtar något otroligt till den 23 november. Vi bokade först för några dagar sen, men samma kväll avbokade vi eftersom jag hade problem med flyget (min allergi) dvs. Men dagen efter fixade vi det så nu är det de som gäller, inget annat! Thailand 2010.
Mamma är världens bästa, love you.


+

Jag blir aldrig svartsjuk när jag ser mina ex
med nya dejter, för mina föräldrar lärde mig att man ska ge sina
begagnade leksaker till mindre lyckligt lottade människor




praktik

Praktiken har börjat, skönt. Finns på restaurangen Bröderna M mellan v.40-43. I en hel månad alltså. Trivs faktiskt skit bra, alla är hur snälla som helst och har lärt mig en hel del. Så det känns suveränt att komma dit och veta direkt vad man ska göra. Det enda som är negativt är nog tiderna, men så är det i den branshen så det är bara att bita ihop. Igår var jag där mellan 17.00-23.00, alltså kväll. Himla mysigt, brasa, tända ljus, eld utanför och inte alltför mycket folk.

Efter praktiken kom bebis och hämta mig och körde mig hem. Sweet! Får ta och göra mig iordning snart, ska ju vara där varje dag i fyra veckor så.. 16.00-23.00 idag. Ska nog dit en timme innan och äta en sjukt god kvällsmat och vara social mot de andra hehe


sugen blir man, det är något som är säkert!

RSS 2.0