VALBOOORG FÖRFAN

Tjena snygggingar, äntligen hemma från skolan. Hade matte och idrott idag, alltid lika skön fredag. Ska ta och sminka om mig, och fixa mig lite så man är klar tills ikväll. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra än.. det velar mellan två saker, hatar att bestämma. Gillar mer när någon annan bestämmer åt mig haha. Min mage kurrar, så ska nog ta något att äta. Hörs sålänge!

VAD SKA NI SJÄLV GÖRA IKVÄLL BABES?


JAG TROR JAG GÅR TILL SÄNGS NU ..

Ja, som sagt.. Jag tror jag går till sängs nu snart. Ska först fixa lite med mitt hår, locka lite tror jag. Så slipper jag göra det imorgon iallafall, vilket betyder att man kan ligga längre och dra sig i sängen, nice vaaaa? Vi hörs imorgon, fredag. VALBOOOOOOOOOOOOOOOORG! Hur ska denna fredag sluta???


SHOPPING

Nyss hemkommen från stan, blev en liten shopping runda och käkade lite. Ska ta och läsa lite i min bok och förtsätta på mina läsloggar så de blir klart någongång. Sen väntas även kvällsmaten här hemma, hoppas innerligt på grillning ikväll, jag menar, kolla vädret? Klart man ska grilla en sån här fin kväll, hoppas mammsen tycker likadant... Bilder från dagens shopping nedan, hope you like it ;)


Svart jacka, Gina Tricot, 99kr. REA!!!!


Svart kofta, Gina Tricot, 99kr. REA!!!


Väska, Gina Tricot, 199kr.


Beigh/Gröna tights, Gina Tricot, Dragkedja + häftiga sömmar, 199kr.


Svart skärp, m häftiga silvriga "stenar", 99kr, Gina Tricot.


SITTER I SKOLAN

HEJ ALLA FINA MÄNNISKOR!! Sitter i skolan och har serveringskunskap nu. Får väl se vart vi ska ta och göra idag då, blir väl någon övning med servering, alltså mer praktiskt än teori då. Slutar vid halv 4, fast har vi tur så kanske han släpper oss vid 3, hoppashoppas!! Efter skolan drar jag en runda till stan med emma, ska försöka hitta mig en fin tröja, lite tjockare som man kan ha som en typ sommarjocka. Typ som dom på Gina Tricot, de baseball jackorna. Ja.. något liknande av de hade jag tänkt :)
Hörs ikväll, c ya.


HMM... THINK!

Blev en runda till Höllviken med familjen, käkade på restaurang där. Mycket gott var det. Kom hem för en stund sen och nu sitter jag i sängen med datorn, som vanligt.. Men funderar på att gå in i duschen nu och göra mig lite fräsh faktiskt. Nationella prov imorgon i engelska på morgonen, hoppas det kommer gå bra! Ska också till tandläkaren och spänna tandställningen imorgon, även byta färger. Så i morgon bytas mina marijuana färger :(

Ännu en gång måste man fundera ut vilka färger man nu vill ha .. hmm.


Bild sen nyår i Åkarp. -Anna, Jag, Lina, Sofia, Anna och Louise.

FNIZZ

Har nyss fixat till min enorma säng med mamsen. Har bytat bäddmadrassen till en dubbel, plus att den är tjockare så att den passar sängen. Innan hade jag två små men lite jobbigt när de delade på sig. Jag är sån som stör mig på de mesta, så gissa då om jag störde mig på det!! Men nu är det iaf fixat, och gud vad skön den är nu. Längtar fan bara tills jag får lägga mig i den och sova. Fast de hade ju dock inte skadat med lite sällskap.. fnizzzz


Jisses, mitt rum..

THE NAKED CHEF

Hemma från den jobbiga skolan, äntligen. Hade bara kök idag och då lagade vi buffé som bestod av blandannat rostbiff, maränger med chokladsås, kycklingspett, gravad lax, toscatårta, frukter, bullar, pastasallad, potatissallad och lite annat smått och gott. Känner mig riktigt död, bara sovit tre timmar inatt så känns som jag kommer somna rätt tidigt idag.. Jag hoppas iallafall det! Ska ta och vila mig lite med en film och sen äta en god kvällsmat. Känns som en bra tisdagskväll förutom tröttheten då, heheh.


Paprika, apelsin med våra kycklingspett. Sjukt gott var det.


Kiwi, annanas, vindruvor med maränger och chokladsås, mums!!!


Hihi våra goda bullar :]]


Gravadlax med gurka och hovmästarsås typ(?)


En del av vår buffé, smarrrrigt.


Och de bästa till sist, toscatårta!



MYSIG CYKELTUR MED EMZIPEMZI

Nyss hemkommen från en mysig cykeltur med emma. Aldrig haft en sjukare kväll, klättrade upp på möllehuset med stege gjort av pinnar. Så antar ni fattar hur skakigt och ostabillt det var haha. Sen tog vi oss en tur till hamnen, och tog lite foton. Möte en sjukt läskig bil och även en lastbil. Konstigt nog körde de därifrån när vi bestämde oss för att cykla hem, hmm.. kände dock oss lite jagade så vi cyklade som fassen så iaf min mjölksyra kom hahah. Nu ska vi tvätta bort sminket och sätta på en film, sen tror jag vi somnar faktiskt. Btw, emma har fixat blogg som jag i stortsett hjälpt henne med hela kvällen - www.sniitches.blogg.se  . Säger godnatt här, så godnatt och sov gott.







MYSPYS MED EMZOR

Hallå alla glada. Är hemma hos mig med min finaste Emma. Har nyss käkat och emma tycker hon gjort bort sig för hon likna en tomat i huvudet och fick panik? Hahah. De tycker om dig lika mycket för det ska du se ;-). Va i stan innan en runda med emma och nummela, skulle handlat en jacka men ikke, mamma har gjort fel så pengarna hade inte kommit. Så de får vi göra imorgon. Handlade en massa godis från Hemmakväll och drickor, så nu har vi mys inför kvällen då vi ska se Fucking Åmål. Hade faktiskt tänkt att sticka ut och cykla ner en runda till hamnen, ta lite fina bilder och bara njuta av vädret. Låter väl mysigt? Hörs senare ikväll. PUSS



SATURDAY

Ligger i sängen efter en både lugn och tuff arbetsdag. Dagen började lugn men slutade tyvärr inte så, ju mer klockan blev desto mer folk strömmade det in. Men det gick bra ändå. Tog mig en lång, varm och skön dusch när kom hem och kollade sen på Livet på Laerkevej. Så jävla bra danskt program, går på söndagar, svt 21.15. Ni måste bara se det! Nu ska jag fortsätta snacka med snygge Emma och bestämma hur vi ska göra imorgon, och sen se Entourage. Imorgon börjar jag halv 1, lite avis nu va? ;) Sovgott!


DANMARK

Sitter här och fördriver de tio minuter tills jag ska gå. Funderar på om jag ska ta något att äta. Tror nästan det, man vet aldrig när man får lunchen på jobb och vem har orken att jobba när magen bara kurrar? Jobb nu från 11-19, skön tid. Vi hörs när vi hörs. pUsS


Caroline och Syster på Jobb, high fäääve.

MORNING AFTER DARK

Ligger i min stora säng med datorn i knät och tv på i högsta hugg. Nyss kommit ut ur duschen så man känner sig rätt fräsh nu när man lägger sig bland rena örngott. Gud vad mysigt, längtar redan tills jag ska stänga av all elektronik och somna och försöka drömma en underbar dröm så man är på bra humör imorgon på jobb. Gud vad bra det låter!


Timbaland feat. SoShy & Nelly Furtado - Morning After Dark

GO NELLY

tja folk. Sitter nu hos Isabelle i limhamn och håller på att fixa oss. Ska snart bege oss till stan. Faktiskt himla fint väder så skönt ska de bli att komma ut :) Igår va vi i Videdal och träffade folk, blandannat mitt x och hans kompisar. Hängde sen med honom till sin kompis, och där var vi och myste skräckfilm. Och även var hans kusin Matilda med, lille snuttan vid namn som mig hehe. Blev hämtade vid halv ett och var hemma runt ett. Somnade vid tre efter snack mellan himmel och jord. Myspys. Nu ska jag packa ihop mina saker och Isabelle i mitt sitt löshår. Lite tur att man inte längre har hårfärgen som löshåret har så man slipper dessa extra 30 minuterna för att få i håret och få till en fin frisyr. Usch ja. Nu måste jag sluta. Hörs när jag kommer hem. PUSS

LOVELY SPRING

Hellu alla sötisar. Denna dagen var skumm, kom till skolan i tid och tydligen var vår mattelärare sjuk så matten var inställd. Vi snacka med vår idrottslärare om det + vi var bara 6 st i klassen. Tänkte att vi kunde ta idrottenslektion till nästa vecka eftersom de var sån hjärt och lungräddning idag. Och de gick bra. Så alltså hade vi varken någon matte eller idrott. Men så tröga som jag och mina chicks är så satt vi kvar i skolan, åt skollunchen som var skolans godaste på länge. PIZZASLAJS typ något sånt... Men HELT KLART värt att vänta på hihi. Drog sen en runda till stan med mammsen, och sen hem.

Tog mig en tupplur vid tre och vakna precis. Himla skönt måste jag säga. Har aldrig varit tröttare så de var skönt att få somna och vakna 2½ timme senare, niiice. Nu ska jag käka mat och sen göra mig iordning. Drar till malmö ikväll och träffar Isabelle, sticker sen till Limhamn och sover där. M-Y-S-P-Y-S


GODMORGON!

Godmorgon alla! Uh känner mig lite stressad för min buss går om 7 min men ändå sitter jag här. Känner mig tvungen att skriva men de är bra? jajajaj. Iaf, måste bege mig till skolan nu och ha matte och sen idrott. Sen slutar jag för dagen. Så idag blir de en outfit med joggingbyxor och en svart adidas tröja, skönt! Får se vad jag gör efter skolan, kanske blir en runda till stan, we'll see.. Hoppas alla får en bra dag, PUSS.


Vilka sötisar i poolen va :]

SUPERDUPER MATILDA

Har inte mycket att säga. Var i stan innan idag en runda med Isabelle Hambe och sen träffa vi Niklas. Gick runt lite och hade de trevligt, massa flabb och lekte med duvor. Ball va? Hahah.. Nu har jag precis skrivit klart min geomatri uppgift som ska lämnas in imorgon, så nu är den fin skriven och fint uträknad. Precis de lärarna gillar. SUVERÄNT MATILDA! Äntligen kom de en bra gärning från mig typ.

Nu ska jag läsa lite i min bok som jag måste göra, läsloggar ska lämnas in. Eller ja, de skulle vara inne för en månad sen om inte mer så nu får jag lägga på ett kol. Bara 300 sidor kvar haha! Sen får jag ääääntligen sova, jafyfan vad jag är trött. Vill inget annat än sova och bara sovasovasova. FREDAG IMORGON JU! Får se om man drar ut på någon fest och lever livet eller bara tar de lugnt. Vad tycker ni? Tror de lutar mot att leva livet, hmm...  men vi får väl se. Hörs imorgon!



FRI SOM EN FÅGEL

Hoooooooola! Sitter i soffan och kollar tv med mamsen nu och äter lite godis (resterna från igår) heheh. Denna dagen har varit katastrof, skrikit av surhet. Men sånt händer ibland. Igår fick jag en fråga av mitt x "skulle vi inte kunna vara vänner??" När jag får den frågan tänker jag vafan är du dum i huvudet? Aldrig i hela mitt liv att jag skulle vara vilja vänn med mitt x. Vad är de löna? Vi kommer ändå varken träffas eller snacka så fan ska jag vara vänn med dig då? Men nu är det iaf helt slut på det förhållandet. Skönt att gå vidare JAJAJAJA!!


MY DRUG

Ke$ha - Your love is my drug


Medina - Sagoland


Timbaland feat. The Fray & Esthero - Undertow


GODNATT! :)))

ÖVERSÖT

HAHAHHAHAHAHAH ohgud. Hitta dessa bilderna på min mobil nyss, och de är tagna från i fredags under gympalektionen. Vi hade paus, eller ja ni vet rast. Så emma skulle fixa en fin frisyr till mig sen som jag kunde gå med i stan då när vi skulle fika och mysa. Hmm.. Vilken tror ni de blev kära läsare?





Om jag ska vara helt ärlig så blev de faktiskt ingen av de :( och de tror jag dock ni förstår varför.
Nä, men de blev bara en enkel nersläppt med två små inbakade på sidan, vad jag kommer ihåg? Och emma, du är för duktig på de här med frisyrer måste jag säga :(((( tycker mest jag liknar en liten kines som håller "peace" och säger "plz, take a photoo!!!!" . Typ ...

JAG ÄLSKAR FÄRGA MITT HÅR!

som sagt, nämnde innan idag att jag sov hos emma tills idag, och de tror jag inte att någon har glömt? ;) nejfan. Iaf vi färgade ju mitt hår också, från min svarta färg som gått ut till lite röd/brun mörk färg alltså. Så ni inte tror jag färgade som sånt kärringa färg haha!



Jag och Emma under färgningen, allt för mycket fritid känns de som :(

DON'T BE JEALOUS

Hade tänkt stänga datorn strax, och lägga mig i min nybäddade säng och titta på tv, vilket gör att jag somnar himla snabbt. Riktigt skönt. Alltså, tv gör mig oerhört trött så kan i stort sett inte kolla på de, inte ens om det är mitt favoritprogram för jag deckar direkt, liide bull kanske :-( Men godnatt readers and sleep weell så hörs vi imorgon bitti för då hinner jag slänga in ett inlägg, har ju sovmorgon. Börjar inte fråns halv ett. Så himla jäääzzt. Nu vet jag att ni blev avundsjuka så PUSSPUSSPUSS på er




LÖRDAG , 17/4

Tänkte bjuda på lite bilder från kvällen igår. Så här har ni dom ;-)
Resten finns på fezbook!












JÄVLA K*KHUVUD SOM SNOR!

Vad gjorde jag klockan 5 i morse i duschen???.. Hmm.. Men man får må som man förtjänar idag tycker jag. Dock mitt eget beslut att gå ut igårkväll och roa mig, så deså! Har bara bäddat om min säng och lite sånt idag, vaknade vid två och klockan är fem nu. Känns bra? Ska fixa klart här och sen sortera min garderob hade jag tänkt. Så mycket skit som bara ligger så kan lika bra kasta skitet, inte sant? åh jo.

Var ju på fest igår vid stadion, john bauer och firade min syster och Elle som fyllt 20. Hade jätte trevligt och allt dedära tills de spårar ur. Folk som blir bjudna dit har tydligen snott av ALLT OCH ALLA! mobiler, mycket pengar, körkort, ipod säkert mycket mer. De tog ifersig bara mitt skolkort, mitt andra busskort och pengar jag hade i plånboken. Så de lämna alltså min ipod i väskan med dyra parfymer osv. HUR FRISK ÄR MAN?

Får spel på idioterna. MAN BLIR INTE BJUDEN PÅ EN FEST DÄR ALLA KÄNNER ALLA. Och sen går man runt och rotar i allas väskor? Jävla k*ukhuven rent ut sagt! Får spel på er fucking blattar som kom och drog lika snabbt! RIKTIGA RÖVHÅL OCH SÅ JÄVLA DÅLIG STIL! ja kom och slå mig nu för jag sa vad jag sa. Couldn't care less


WE LIKE TO PARTY!

Hellooo people. Fixad och klar för ännu en partykväll. Fast idag blir det en lokal först för min syster och hennes kompis :) trevligt med blandat folk. Skrev inte något igår för hade faktiskt inte tid :-( men var på fest på kvällen hos kära ivona som fyllde 17, så mycket folk i ett litet rum haha vadå svettigt, men kuul var det! Nu måste jag sticka, anna väntar på södervärn och jag är kass på att passa tider, hehe.. *oops* ..






MISSAT?! .. DIDN'T THINK SO

Ni har väl inte missat att ni kan följa min blogg via bloglovin?
Super bra hemsida, faktiskt den bästa! Bli medlemmar ni med och följ era favoritbloggar.
Klicka bara på ikonen under och så följer ni mig, hur lätt som helst! Hehe.. PUSS

bloglovin

SUMMERTIME

Tjobalooo! Fan vad vädret är sjukt, så jävla varmt ute så man nästan får spel. Eller jag får iaf det för de är så varmt så man vet knappt vart man ska ta vägen :( Och det är ju verkligen nu som man inte ska klaga medans solen är framme. Men automatiskt gör man det, inte sant? Men fick sitta ute på Hotelkunskapen med hjälp av lite tjat och jobba, busigt! I stortsett alla fick lite färg förutom mig som satt där med smink och långärmad tröja o tights. Men men.. Får ta igen det nästa gång solen tittar fram, som typ imorgon? Svårare än så är det inte ;-) Blev även en runda i stan efter skolan där vi var några stycken som satt ute i det fina vädret och åt. Mysigt! Och det är verkligen nu som man längtar efter sommaren, då man ligger på stranden och steker, eller jag ligger dock hellre hemma i poolen heheh nice va?.. Vi hörs imorgon, för nu kallar sängen! Godnatt readers, kisses.





@Emma, Anna och Andy på bilderna.

VIDEO

Haha ett litet menningslöst videoinlägg från dagen.
Någon gång får ju bli den första, visst? ;)


ÄLSKADE EFTERLÄNGTADE VÅR!

Hello kära läsare! Nyss ätit lite med mamma. Har så himla ont i munnen så de var sjukt svårt att äta, men de går väl över senare, eller kanske imorgon. Hoppas så fort som möjligt, hatar att ha ont, haha! Anyway, var i stan en runda med anna simon och kawosh, riktigt härligt väder så vi satt ute och njöt av solen :) träffade även på kärt folk, så de blev en liten pratstund där med, trevligt!! Nu hade jag tänkt sätta i löshåret, göra flätor för imorgon hade jag tänkt va långhårig och lockig, cute!  




CUANDO

Sitter i skolan nu snyggingar, slutar strax. Håller just nu på med projektet som vi har i två veckor framåt på alla lektioner. Nice. Ska fortsätta jobba nu och lyssna på denna extrema låten, ah love it!




RUBRIKLÖS



Tjena snyggingar! Sitter här i soffan med mamma och kollar på Dh. Antar att alla vet vad det är? Min dag har bara gått ut på att laga mat hela dagen, eftersom de var metod idag. Vilket det är varje tisdag. Så idag lagade vi inbakad fläskfilé med wokade grönsaker, blev jävligt gott! Ska snart gå och lägga mig, tänkte komma iväg lite tidigare imorgon så jag kan äta frukost på skolan. Så skriver imorgonbitti. Kyss.

ÄNTLIGEN VÅR



Hello snyggingar! Våren är äntligen här, fast det antar jag att ni redan har märkt haha! Var i stan innan med fina vänner, åt en glass och njöt av det fina vädret. Bättre kan det inte bli. Stack en snabb runda till Höllviken också med Per, fick handlat en ny jacka och ett par snygga jeans :) nu ska jag mysa till de med lite godis, hihi hörs!

Innan kameran dog


Ivona fick ligga i baksätet, hehe buuusigt allan!


Lasse och Irena, två mongon i ett nötskal hih


Ivona vid min bil :( , ey pilla inte min bil!


gårdagens kväll i bilder, blev tyvärr bara tre bilder eftersom jag hade glömt ladda kameran. Så jävla klumpig jag är, buhu. Men iallafall var vi först i en pizzeria och såg El Classico som barca vann, härligt! Sen körde vi till bo01, där vi kröka lite hos en kille. Rätt bull om jag ska vara ärlig heh. Love you guys.


HAHAHA


SWEET 17!



Woho, då var jag 17. Tack för mina fina presenter, det uppskattas! Har firat min dag med lite släkt som kom hit, åt god mat och efterrätt och sen en massa prat som nästan ledde till bråk, som det kan bli... Hann även med ett långt samtal med pappsen :). Tack för alla fina gratulationer mina fina vänner, de värmer! Svin som inte ens säger grattis, dra åt helvete kille! Anyway, ska lägga mig i sängen och kolla på entourage nu. Skola imorgon vid halv ett och sen blir de mys med emma i stan. C ya ;)

DRAR OCH FESTAR!

Fixad och klar, nu beger jag mig in till malmö och festar. Vi hörs inatt ;)


Two days

PÅ SÖNDAG ÄR JAG 17, FAN VAD NICE!!!!




Little miss sunshine

Solen skiner, fan vad underbart! Sitter här med mamma bredvid mig, och båda sitter på våra datorer och äter taco chips med Guacamole dip, mjauw. Mums(!!!!) Sitter också i väntan på att Per ska börja grilla, så grillat gott kött med pommes och bearnäsås (stavning) blir det idag! FAN VAD GOTT!


Hemsk dag!!!

Denna dagen har varit förjävlig rättaresagt, har mått skit hela dagen men vid halv ett var det värst tills nu. Hade inte ätit på hela dagen eller druckit. Man har ju ingen energi och de märkte jag kan jag säga. Hade utveklingssamtal med mamma också, och det gick bättre än förväntat. Men även där mådde jag skit. Var yr, svimfärdig, ingenting kom ut ur mig. Hade inget att säga kunde inte prata och de var förvånade så de märkte de var något fel. Ush har nog aldrig mått så dåligt som idag, fullkomligt seriöst! Så kom hem vid 5 och då somna jag direkt tills nu, för en kvart sen ungefär. Har nyss kommit ut ur duschen och ska mysa ner mig i sängen med lite godis. För mår fortfarande skit och klockan nio börjar världens fettttaste film, nämligen Super Sugen på kanal 6 klockan 21.00! Ni måste de den om ni inte har, och har ni så se den igen :-D!


If we ever..

Man kan inget annat än bara älska denna låten!
N-joy solong, ska mysa film, så vi hörs imorgon! PUSS


WOORK IT



Då börjar jag med det idag hehe. Ska faktiskt köpa gymkort snart med Ansi så vi kan gå och träna och skaffa några fina kroppar till sommaren! Woho får hoppas på denna lilla lösningen funkar ett tag. Måste bara komma ihåg det every night. Men har ju er, my readers till hjälp. Riiiiiiiiiiiiight?

Haha vilken mesig träning om man tänker efter :( men måste börja någonstans.
Så jag börjar fan med det lättaste! Heh.. Eller lättaste? kan inte ens göra en armhövning..
Så de blir bara massa pumpning av situps ;-)


Write a book, bitch!

Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering, men promise i would be better! hehe.. Skola idag som vanligt, fast de var shyssta och släppte oss 3. Great. Sen blev de en mysig runda i stan med fina töser, även ner till polakerna och handla smink. Sen tog vi bussen till konserthuset för att äta chinamat. Var så jävla sugna så vi inte visste vart vi skulle ta oss till! Kom dit, och det var STÄNGT! Snacka om panik vi fick, men som tur va hittade vi en thai restaurang lite längre bort som vi faktiskt kunde äta de som vi ville, så de var pluset. Och nu eftersom jag nämt ett plus så saknas de ju ett minus, ellerhur? Och de som var mindre bra att vi fick sitta i en halvtimme innan kocken kom, så vi höll en random snubbe sällskap som hjälpte till där emellanåt, som då var där medans thailändaren var på entré och shoppade HAHA säger jag bara!

SEN TILL DET SJUKA, vi hade ätit och vi skulle betala. Mitt kort funka inte, så även där var det panik?! fick gå över den gatan med 100 bilar körandes i 300km/h typ för att få ut pengar. Då står det "Vi har tekniskt fel". Hmmmm? vad gör man då.. Fick panik ÄNNU EN GÅNG, för när jag kollade innan hade jag pengar, så vad var problemet undrade man ju. Fick gå in på hemmakväll för att handla lite skit, och sen ta ut pengar därifrån och som tur var funkade det. Så spraaang tillbaka till Thairestaurangen, och sen tillbaka för att hinna bussen som gick om 5 min. Och guess what? Jag hann ;-) oh nu ligger jag i sängen, efter en varm och skön dusch helt död.

Träning väntar..


Huh

Som sagt, sitter i skolan och klockan är bara 07.50. Men vad ska man göra? uh har inte alls lust för skola idag och idag är det bara köket hela dagen så lite soft måste jag säga att det är men ändå har jag ingen lust, heh. Hur kan det gå ihopa egentligen? Har heller ingen känsla för att laga mat om jag ska vara ärlig, men att jag är med på lektionerna gör väl de hela bättre och kanske därför jag lär välja servitris som inriktning i 2an. Dels för att jobba utomlands, men även som bartender. LIIIIDE FETTT ÄNDÅ! Men, snart kommer de respektive retaderade ungarna från klassen så nu ska jag stänga av min söta stora skoldator :-( heheh lite menningslöst inlägg kanske? meeen jag är rastlös och har  varit här alldeles förlänge, vilket får folk att tro att jag är dum i huvet eller bara gillar skolan för jag är typ så 45 minuter tidig hehehehe.. pussar så höres vi någongång ikväll, påminn mig! nej skoja ;$ i'll remember som filmen remember you, så I REMEMBER YOU BLOGGEN (L) & ja, jag mår bra... tack för ni fråga





Time for bed

Duschen avklarad, nu ska jag bara mysa ner mig i min dubbelsäng, med mina två täcken och mina 6 kuddar, låter ändå soft och jävligt mysigt! Blir en liten tvtitt, sen måste jag försöka slockna. För hur tidigt måste jag inte upp imorgon, uusch. Får rysningar när jag tänker på det. Wellwell.. GODNATT!


Sooon!

Något man har med sig hela livet.. en liten ledtråd heh



...mer om det imorgon, nu ska jag duscha! Hihihhi nyfikna nu va?


KUNG FU FIGHTING

SÅJA ÄNTLIGEN FIXAT! Ja, som ni själv ser så är headern nu annorlunda. Tänkte prova med denna ett tag och se vad jag tycker, är inte så himla förtjust i rosa egentligen men nu till våren sitter de väl fint om man ser det på det viset, eller? ;) Ska snart gå in i duschen, uh längtar redan.. Måste bara fixa en sak till heh. Men sen så.. Skola imorgon. Hade gärna hade haft lov i en vecka till, eller två. Vad säger ni?


Tycker vi maxar denna låten och försöker peppa lite till skolan, hmmm.. OHYEAH.
Kung fu fighting

Mrs Flodin fixar

Kära alexandra fixar min header för tillfället, känns som det behövs en liten förändring så får se hur det slutar mowho. Ska bli spänt att se men den blir säkert super fin. Den får ni se senare ikväll, så yes. Sitt upp och vänta, för den vill ni se, tro mig ;)


I CAN SEE CLEARLY NOW


Kisses

Tjaa, ska snart bege mig mot malmö. Lite fika och annat mysigt. Kanske t.om bio ikväll, we'll se.
HÖRS IKVÄLL!


håret uppsatt
lackleggings
svart kofta
gråhalsduk med svart jacka
= DAGENS OUTFIT!

++

Förlåt för sent inlägg, men känner att jag inte riktigt hade tid faktiskt. Det var jätte trevligt i min systers lilla lägenhet, och alla som kom var mycket trevliga. De var himla mysigt att träffa släkten, men även Rasmus föräldrar. God mat, och över pulig efterrätt mahah. Ligger i sängen nu och kollar på 6an, nämligen filmen proffesorn går nu och den zippar man ikke. Den är över fet hihi.

Imorgon ska jag ut en runda med a****** hihh. Får se vad vi hittar på, men något ska vi iaf göra. Så himla längesen vi träffades så det ser jag verkligen fram emot. Men vi hörs imorgon bitti kära läsare.


Glad påsk !

Glad påsk alla! Har gjort mig iordning inför dagen. Ska bara platta håret sen är jag klar. Har nyss letat efter mitt påskägg som mamma gömt, inte lätt ska jag säga er. Gick till henne och fråga efter en ledtråd och då svarar hon "hmm.. mittemellan" sprang in på rummet och hitta det bakom tavlan HAHAH ändå rätt smart! Så nu sitter jag här och äter mitt påskägg och dricker blå powerade, mums. Ska snart bege oss till syrran för att fira henne. Så fler inlägg blir de tyvärr inte fråns ikväll. Så vi hörs senare, pusss.


Jalla

Grattis Mohammed, jävla king på jobb :-D 
Han skriver ändå fint. Eller?


Blah blah blah

GRYM !


Fireflies

Mums med mat. Snart ska jag slå in mina presenter tills imorgon, så det är fixat. Sen lägga in mina kläder och städa lite hade jag tänkt. Hade även planer på att sticka till Åkarp och träffa mitt hjärta Sofia, men får se hur det blir. Annars stannar jag bara hemma och tar det lugnt, ska ju iväg vid 3 imorgon till min syster och fira henne. Så typ.. släkten är värst heh..




Förlåt mates

Sorry för dålig uppdatering, har inte varit hemma på länge känns det som. Inte heller sovit hemma inatt men var jag sovit får ni inte veta, hahah suckers! Iaf, blev en mysig shopping runda med emma idag på mobilia. Fixat lite presenter hit och dit. Och även lite små saker till mig själv som solglasögon, parfym, örhängen osv.. Good stuff. Nu ska jag käka och sen blir det nog åkarp, wiho!

We love shopping

Var som sagt på entré med mamma innan idag, fick shoppat mina älskade strumpor, puder, balsamspray, hårfärg, och ett linne. (De på bilderna, hehe...) Letade efter någon snygg topp till lackleggingsen och tyckte den kunde vara snygg till det med någon snygg svart kofta utanpå, super! De ska jag ha på söndag då de är "kalas" för min syrra. Så hela tjockasläkten ska få plats i hennes lilla etta i Limhamn. Ska bli ball att se hur det slutar, typ kaaos!

Men påtal om något annat, så sitter jag just nu med färg i håret, hade tänkt färga de en aning ljusare och framför allt utväxten. Men eftersom jag har så mörkt hår så lär de väl inte bli ljusare utan kanske mer "jämnare" färg eller vad man ska kalla det. Nu är klockan snart 19 och då ska färgen ut,
resultat får ni se senare :-D!



Ändå söta bilder hahahah :-(

Runaway

Städat färdigt hela mitt rum, nu ska jag bara sätta på mig, sminka mig och platta håret osv. Sen är jag klar. Ska ut en runda med mamma, tror vi drar till Entré eller något annat roligt. Måste handla strumpr haha :-( sen hittar jag väl något annat men strumpor är kaooos, de behövs verkligen!

Funderar på att lägga lite ljusa slingor, och bli blond till sommaren..
vad tycker ni?


April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!

Owhh, idag är det 1 april. Antar ni vet vad det betyder? men om ni inte vet, idag får man ju luras och jag HATAR det verkligen mer än allt för jag är sån som går på allt skit som finns? Förra året lurade en kille i min klass att det simmade en 3 m lång haj i öresund :-( och jag gick på det såklart.. Är jag dum eller är jag DUM? vet faktist inte hahah. Men idag, jadu.. Får väl se hur många som kommer lura mig. Ska försöka komma ihåg de. Så jag kan berätta deroliga skämten sen. Hade faktiskt tänkt lura någon idag också fast jag lyckas knappt aldrig, buhu! Men hoppas er 1 april kommer bli lika "rolig" som min mahaha.


Btw, gårddagen

Drog till stan och träffade kawosh och mats, vi gick runt lite. Skrattade, kollade. Satt på den satans banken i 45 minuter minst för kawosh skulle fixa internet bank, men sorry. Du är inte arton :-( hahah fede ägd. Och där satt vi i onödan. Sen satte vi oss på bk en stund, sen ut igen för att handla Wax. Allting blev rätt stressigt eftersom jag skulle hinna med ett tåg 15.21 från centralen. Och dit följde K med mig, how cute! Hade aldrig haft kväll förrut, eller stängning. Då man ska diska, ut med sopor, ta restaurangen och allt detdära.. Så de var inte så kul och mysigt som jag hade förväntat mig :-( men älskar att komma hem sent, och tycker verkligen om när det är mörkt så lite plus var det väl höhö!  



Money for nothing

Fick reda på lite dåliga nyheter igår, som ni faktist inte har med att göra, tyvärr :-( ..  men vakna nyss, tjugo minuter till sen börjar smallvile, ska försöka sova lite samtidigt som det, för fan vad jag sover dåligt nuförtiden? Jag vaknar vid 3 mitt i natten och är skit kissig. Sen vaknar jag vid åtta på morgonen och är jätte pigg? Asså jag kan verkligen inte somna om, och om jag somnar så vaknar jag en timme efter. Fattar inte hur det kan vara så, innan sov jag till 12, 1 varje dag nästan. Men men.. ska försöka få med mig mamma till Entré idag, eller åka ut någonannanstans, hatar att bara sitta hemma och inte göra någonting. Bara några dagar kvar av påsklovet också, så nu får man ta och passa på ;-) Vi hörs senare!



Sätter nog på mig mjukiskläder idag, tills vidare hihi. Bor typ i de förtillfället :(


RSS 2.0